Termeni și condiții

1. Aspecte generale

Website-ul www.torocredit.ro este proprietatea firmei Toro Finexpert S.R.L. cu sediul în București, Sector 6 înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/796/26.01.2015, CUI 34017619.

Toro Finexpert S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile site-ului în orice moment, fără a notifica în prealabil persoanele care îl utilizează, denumite în continuare „utilizători”.
Termenii și condițiile vor rămâne disponibile pe această pagină atât timp cât site-ul va fi funcționabil, pentru a permite consultarea acestora din partea utilizătorilor.

Accesând și navigând pe acest site, utilizătorii accepta implicit și în totalitate termenii și condițiile descrise pe aceasta pagina.
În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile impuse, trebuie sa încetați imediat accesarea acestui serviciu.

2. Proprietate intelectuală

Conținutul site-ului www.torocredit.ro este proprietate intelectuală a firmei Toro Finexpert S.R.L. și este protejat de legislația romana în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. În caz de probleme legate cu drepturile de autor, este pusă la dispoziție adresa e-mail office@torocredit.ro.

3. Neangajarea răspunderii

( i ) Conținut

Acest site constituie o sursă generală de informare. Serviciile și informațiile prezentate pe site-ul www.torocredit.ro sunt furnizate „așa cum sunt”, iar utilizarea lor se face exclusiv pe riscul utilizătorului.
Toro Finexpert S.R.L. nu garantează în nici un fel, explicit sau implicit realitatea, actualitatea și integritatea datelor și informațiilor prezentate pe acest website și nici compatibilitatea sistemului informatic al utilizătorului cu paginile web disponibile.
Informația oferită:
– Nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată;
– Nu constituie invitație, ofertă sau recomandare de a achiziționa sau de a dispune de orice produs;
– Nu constituie indicii sau garanții ale calității produselor;
– Poate conține legături web spre alte website-uri asupra cărora Toro Finexpert S.R.L. nu deține nici un control și pentru care nu își asumă nici o responsabilitate.
La semnalarea eventualelor erori, vom depune eforturi pentru corectarea acestora în cel mai scurt timp. Toro Finexpert S.R.L. nu va putea fi ținută răspunzătoare fată de nici o persoană/entitate pentru nici un fel de pierderi sau daune ce ar putea rezulta, direct sau indirect, ca urmare a oricărei erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie, viruși sau orice alți factori similari legați de conținutul și stabilitatea website-ului www.torocredit.ro.
Utilizătorii vor folosi informațiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generale legata cu utilizarea serviciilor sau informațiilor furnizate, utilizătorii acceptă sa fie considerați unicii responsabili.

( ii ) Securitate și forță majoră

Toro Finexpert S.R.L. oferă securitatea necesară serverelor website-ului www.torocredit.ro dar nu are control pe toate elementele care fac parte din comunicarea dintre utilizător și website, ca urmare nu poate garanta că informația pe care utilizătorul o primește sau o trimite folosind serviciile oferite prin intermediul site-ului este la adăpostul infracțiunilor cibernetice. Pe durata transmiterii informației prin Internet, terțe persoane ar putea sa o intercepteze. Toro Finexpert S.R.L. nu este responsabilă pentru eventualele daune aduse utilizătorilor sau terților în urma infracțiunilor cibernetice.
De asemenea, Toro Finexpert S.R.L. nu este responsabilă pentru imposibilitatea de a se conforma obligațiilor prevazute în prezentele condiții și termeni de utilizare a website-ului ca rezultat al unei cauze aflate în afara controlului sau, cum ar fi cazul fortuit sau forță majora ori situatiile în care o terță parte nu își îndeplinește sau își îndeplinește necorespunzător obligațiile și aceasta afectează modul în care sunt oferite serviciile prin intermediul acestui website.

Vizualizând în continuare acest website, confirmați ca ați citit, înțeles și sunteți în totalitate de acord cu termenii si condițiile descrise pe această pagină.